COLLECTIE INFO


ONTDEK HIER ALLES WAT JE WIL WETEN OVER ONZE NIEUWSTE COLLECTIE

Onze lentecollectie bestaat 4 verschillende collecties juwelen

 én perfect matching outfits!

Zoals gewoonlijk zijn alle goudkleurige elementen in onze collecties gemaakt uit roestvrijstaal (Stainless steel). 

Dit kwalitatieve materiaal verkleurt niet en is anti-allergisch. Ook onze gevoeligste klantjes ervaren geen last bij het dragen van dit materiaal.

MERKEN COLLECTIE

We hebben een collectie echte statement items in alle kleuren die je maar kan wensen, met veel passie voor jou uitgekozen bij onze merkjes (Biba, Sweet7, REED,...).  

GOLD SS COLLECTIE

Misschien hoeft het allemaal niet zo kleurrijk voor jou, en ben je op zoek naar modieuze juweeltjes die je bij elke outfit kan combineren. Dan vind jij zeker jouw dada in de GOLD stainless steel collectie!  

MIX 'N MATCH MINI'S

Voor wie eens echt gek wil doen is er ook een nieuwe reeks van onze populaire MIX 'N MATCH collectie. Dit zijn handgemaakte mini oorbelletjes die je naar hartelust met elkaar kan mixen en matchen!  

HANDGEMAAKTE COLLECTIE

Uiteraard is er ook een handgemaakte collectie van Petite Brunette. 


In mijn nieuwste handgemaakte collectie gebruikte ik als basis onderdeeltjes uit crystal glas. For sure een echte trend in sieradenland en dus zeker niet te missen in onze collecties! 

De onderdelen uit crystal glas waar ik mee werkte zijn van super mooie kwaliteit en heel mooi afgewerkt. 

Crystal glas heeft een heel chique, stijlvolle uitstraling. Ze zien er peperdure uit, maar alleen jij en ik weten dat dat niet per se zo is ;-).

Ik wilde vooral vrolijkheid, frivoliteit en spontaniteit met deze collectie weerspiegelen, zonder dat het kinderachtig of ordinair zou worden. Daarom verwerkte ik vormen zoals crystal glas vlinders, strikjes, vleugeltjes,...  in de oorbellen, in combinatie met klassevolle en verfijnde hangers, voor een modieuze en vernieuwende look. 

 ALLE HANDGEMAAKTE OORBELLEN

AMBER

Een spiksplinter nieuw modelletje, verkrijgbaar in 5 kleuren.

Als oorstekertje gebruiken we een plat rondje vol met strass steentjes, om wat "bling bling" aan dit paartje te geven.

Het hangertje is een klassevol fantasiehangertje, met precies een ruwe stone-look.

Een kleiner, op zich eenvoudig paartje, waar je vele kanten mee op kunt! Perfect geschikt om dagdagelijks te dragen maar door de strass steentjes passen deze ook mooi op je feestelijke outfit. Vooral als je outfit al veel details en/of kleuren geeft, is dit het ideale paartje om jouw outfit helemaal af te maken.

Amber is slechts 2,5cm lang (in totaal) en weegt super licht! Het kleine, ronde oorstekertje zit mooi op het oorlelletje waardoor je oor niet gaat "doorhangen".


Shop Amber hier

CÉLESTE

Mag het wat groter en excentrieker voor jou? Zonder finesse en stijl te verliezen? Dan is dit modelletje zeker iets voor jou. Statement oorbellen met een bohemian bloem hanger. Om wat extra pit aan de oorbellen te geven zit er steen in crystal glas tussen.

Dit model is verkrijgbaar in maar liefst 7 prachtige kleuren!

Céleste is ongeveer 7cm lang en weegt wonderlijk weinig voor haar grootte. Een echte zaligheid om te dragen!


Shop Céleste hier

FÉLICE

Een veel kleiner en eenvoudiger modelletje, maar met dezelfde prachtige crystal glas steen, is Félice. 

Dit modelletje is verkrijgbaar in 7 kleuren. 

Félice maakt jouw outfit, hoe casual ook, helemaal compleet en zorgt hierbij voor de nodige klasse en elegantie!

De oorhaak is open langs achter en zit voor een deel door het oor, en blijft bovendien ook mooi zitten. Aangezien Félice geen sluiting heeft, zijn onze klanten vaak bang om haar te verliezen, maar dit gebeurt heus niet, hoor. 

Onder het crystal glas steentje hangt een klein rondje vol met blinkende strass steentjes.

Dit model is ongeveer 3,5cm lang en weegt zeer licht. 


Shop Félice hier

MANELLE 

Voel jij de vlinders al bij het zien van dit paartje? Een niet te missen paartje in onze lentecollectie, verkrijgbaar in 3 neutrale kleuren. 

Manelle bestaat uit een vlinder-vormig hangertje uit crystal glas. De 'buik' van het vlindertje is bovendien prachtig afgewerkt met fijne strass steentjes. Achter het vlindertje zit een goudkleurig waaiertje. Daaronder hangt een ellips-vormige hanger uit crystal glas, in dezelfde kleur als de vlinder. 

Deze moet je echt even aanzien! Dan ben je gegarandeerd verkocht aan de leuke pasvorm van dit paartje.


Shop Manelle hier

JULINE

Hetzelfde ellips-vormige hangertje vinden we ook terug in een totaal ander, maar al even frivool paartje, Juline. 

In de Cliché Christmas collectie was dit dé absolute topseller. Dus mocht deze zeker niet ontbreken in onze lentecollectie en brengen we Juline uit in maar liefst 6 kleuren. 

Boven het ellips-vormig hangertje uit crystal glas zit een vleugel-vormig tussenstukje.

Dit model is ongeveer 5cm lang en licht om te dragen, helemaal klaar om jouw lente extra fleurig te maken!


Shop Juline hier

COSETTE

Waar klasse en gypsy elkaar ontmoeten, dat is cosette. Een vernieuwend en verrassend paartje. 

Ik waan me met dit paar helemaal op een strand in Ibiza. Met een gehaakte kimono over mijn bikini, mijn haar vol zand en mijn slippers in de hand. Mijn oorbellen schitteren in de zon. Ze maken mijn vakantiedroom nóg mooier! 

Cosette is ongeveer 6cm lang, is licht om te dragen en is verkrijgbaar in 5 kleuren.


Shop Cosette hier

NOÉMIE

Schattig en girly is niet voor seutjes zonder pit, dat bewijst Noémie. 

Dit leuke paartje is verkrijgbaar in 6 leuke kleuren en bestaat uit een goudkleurig ringetje, met daaronder een strikje en daaronder een klein, ovalen hangertje uit crystal glas. 

Noémie is ongeveer 6cm lang en is iets zwaarder, in vergelijking met onze andere modelletjes, maar wel perfect draagbaar zonder ongemakken. We geven dit liever mee voor dames die hier gevoelig voor zijn of wat doorhangende oorgaatjes hebben. 


Shop Noémie hier

ESTHER

Eenvoud die siert, en nooit vergaat. 

esther is een echte musthave om al jouw outfits mee af te werken. 

Voor jong, minder jong, of je nu gaat voor casual, opgekleed, sportief, klassiek,... Esther komt bij elke outfit tot haar recht.

Dit paar is verkrijgbaar in 6 kleuren, is ongeveer 2.5cm lang en weegt haast niets. 

Het oorhaakje is open langs achter en zit voor een stuk achter het oor. Wees gerust, ver genoeg om ze niet te verliezen. 


Shop Esther hier


LAURA

Een stijlvol 'blijverke'. Laura is toch net dat tikkeltje anders maar behoud haar eenvoud en klasse. Een niet te missen paartje om op al jouw lente outfits te combineren! 

Laura is gemaakt met een ellips vormig oorhaakje, dat voor 50% achter het oor zit (het haakje gaat door je oorgaatje). En een ellips-vormig hangertje uit crystal glas.

Dit model is verkrijgbaar in 6 kleuren. 

Ongeveer 2,5cm lang en super licht om te dragen!


Shop Laura hier

MONA

Verlies jij ook altijd die veel te kleine slotjes op je oorstekertjes? Je bent zeker niet alleen! En Mona biedt jou dé oplossing!

Ultra fijn en stijlvol, met een oorringetje met een scharnierslotje. Het ringetje klikt gewoon achteraan dicht, super gebruiksvriendelijk! 

Mona is zowat alles wat je nodig hebt, bij elke gelegenheid of doodgewone (werk)dag: niet te groot, niet te kort, niet te lang, niet te breed, niet te zwaar, niet te saai, niet te gewoon. Gewoon alles. 

Mona kan je shoppen in 6 verschillende kleuren, is ongeveer 4,5cm lang en is zeer licht om te dragen.