VERZENDEN EN RETOURNEREN

VERZENDMETHODES

JE KAN KIEZEN UIT TWEE VERZENDMETHODES: 

1. Standaarde verzending met track & trace code

2. Ophalen in de winkel, Noordzandstraat in Brugge


LEVERTERMIJN

WIJ STREVEN NAAR EEN LEVERTERMIJN VAN 2 TOT 4 DAGEN. BESTELLINGEN VÓÓR 17U GAAN DOORGAANS DEZELFDE DAG OP DE POST EN WORDEN DE VOLGENDE DAG BIJ U BEZORGD.

INDIEN DE LEVERTERMIJN DOOR OMSTANDIGHEDEN LANGER DAN 5 DAGEN ZAL BEDRAGEN BRENGEN WIJ U HIERVAN OP DE HOOGTE VIA MAIL. 


OPHALEN IN DE WINKEL

JE KAN ERVOOR KIEZEN OM JE BESTELLING OP TE HALEN IN DE WINKEL. 

WANNEER JE BESTELLING KLAAR LIGT VOOR OPHALING LATEN WE DIT WETEN VIA MAIL. WACHT OM UW BESTELLING OP TE HALEN TOTDAT U EEN MAILTJE ONTVANGEN HEBT. 

DOORGAANS LIGGEN DE BESTELLINGEN VOOR OPHALING DE DAG NADIEN KLAAR. 


RETOURNEREN

WAT ALS JE BESTELLING NIET IS WAT JE ERVAN VERWACHT HAD? 

DIT KAN ALTIJD GEBEUREN EN WE BEGRIJPEN DIT VOLKOMEN. ONLINE SHOPPEN IS NIET ALTIJD GEMAKKELIJK. 

WE DOEN ONZE UITERSTE BEST OM DE PRODUCTBESCHRIJVING BIJ ELK ARTIKEL ZO DUIDELIJK MOGELIJK TE MAKEN. BIJ ALLE JUWELEN VIND JE INFORMATIE OVER DE EXACTE LENGTE EN HET GEWICHT. OOK DE KLEUREN OP DE FOTO'S ZIJN WAARHEIDSGETROUW. 

INDIEN JE BESTELLING NIET IS WAT JE HAD GEHOOPT DAN KAN JE DEZE BINNEN DE 14 DAGEN OMRUILEN VOOR EEN ANDER ARTIKEL OF VOOR EEN TEGOED BON. OPGELET! WIJ HEBBEN DUS GEEN 'NIET TEVREDEN, GELD TERUG' GARANTIE. WIJ BETALEN GEEN RETOURS TERUG. 

BINNEN DE 14 DAGEN NA ONTVANGST LAAT JE ONS VIA MAIL (DEBURGGRAEVEAVELON@GMAIL.COM) WETEN WELKE BESTELLING JE WENST TE RETOURNEREN. 

!OPGELET! WIJ BEHANDELEN GEEN RETOURS VIA SOCIALE MEDIA! 

INDIEN JE KIEST VOOR EEN ANDER ARTIKEL: 

LAAT ONS WETEN WELK ARTIKEL JE GRAAG IN DE PLAATS WENST. 

JE STUURT HET ARTIKEL TERUG MET EEN VERZENDLABEL VAN BPOST IN EEN KARTONDOOSJE. JE KAN HIERVOOR HET DOOSJE (HER)GEBRUIKEN WAARIN WIJ JOUW BESTELLING VERSTUURD HEBBEN. 

VAN ZODRA WIJ DE RETOUR ONTVANGEN HEBBEN VERSTUREN WIJ HET ARTIKEL DAT U IN RUIL WENST. WIJ STUREN DIT ARTIKEL KOSTELOOS NAAR U OP. 


INDIEN JE KIEST VOOR EEN TEGOEDBON:

LAAT ONS WETEN DAT JE GRAAG EEN TEGOEDBON WENST. 

JE STUURT HET ARTIKEL TERUG MET EEN VERZENDLABEL VAN BPOST IN EEN KARTONDOOSJE (JUWELEN) OF PLASTIEKENZAK OF DOOS (KLEDIJ). JE KAN EVENTUEEL HET DOOSJE OF DE VERZENDZAK (HER)GEBRUIKEN WAARIN WIJ JOUW BESTELLING VERSTUURD HEBBEN. 

WIJ BEZORGEN JOU VIA MAIL EEN TEGOEDBON. DE TEGOED BON KAN JE ZOWEL ONLINE ALS IN DE WINKEL GEBRUIKEN. ER STAAT GEEN VERVALDATUM OP DE TEGOEDBON. WE VERTROUWEN EROP DAT JE DE ARTIKELEN DIE JE WENST TE RETOURNEREN OPNIEUW ZORGVULDIG INPAKT ZODAT ZE NIET BESCHADIGD RAKEN TIJDENS HET VERZENDEN. BESCHADIGDE ARTIKELEN

WAT ALS IK MIJN BESTELLING BESCHADIGD ONTVANG? 

ONGEACHT VOOR WELKE JE VERZENDMETHODE JE KIEST, INDIEN JE JE BESTELLING BESCHADIGD IS BIJ ONTVANGST STELLEN WIJ ONS HIERVOOR VERANTWOORDELIJK. WE GEBRIJPEN DAT DIT ZEER VERVELEND IS VOOR DE KLANT EN DOEN ONS BEST DIT ZOVEEL MOGELIJK TE VOORKOMEN. 

INDIEN JE ARTIKEL BESCHADIGD IS, LAAT ONS DIT WETEN VIA MAIL (DEBURGGRAEVEAVELON@GMAIL.COM) SAMEN MET EEN FOTO'TJE VAN HET BESCHADIGDE ARTIKEL EN WIJ BEZORGEN JOU KOSTELOOS EEN NIEUW ARTIKEL OF TEGOEDBON INDIEN HET ARTIKEL NIET MEER VOORRADIG ZOU ZIJN. 


WAT ALS MIJN BESTELLING STUK GAAT NADAT IK HET ONTVANGEN HEB? 

BINNEN 1 MAAND NA ONTVANGST MAG JE ONS IN ALLE GEVAL LATEN WETEN ALS JOUW ARTIKEL STUK IS GEGAAN. HET MAG NIET GEBEUREN DAT EEN ARTIKEL NA SLECHTS ENKELE KEREN DRAGEN STUK GAAT. WIJ BEZORGEN JOU KOSTELOOS EEN NIEUW ARTIKEL. 

HELAAS KUNNEN WIJ NIET EINDELOOS BLIJVEN INSTAAN VOOR BESCHADIGDE ARTIKELEN. HET KAN GEBEUREN DAT DOOR HET VELE DRAGEN EEN ARTIKEL VERSLIJT OF ERGENS BLIJFT HAPEREN EN STUK GAAT. HOE JAMMER WE DIT OOK VINDEN, VANAF 1 MAAND NA ONTVANGST KUNNEN WIJ GEEN NIEUW ARTIKEL BEZORGEN. 

BESCHADIGDE ARTIKELEN HOEF JE NOOIT TERUG TE STUREN. 


HERSTELLINGEN

HERSTELLINGEN AAN ONZE HANDGEMAAKTE JUWELEN

ZIJN ALTIJD KOSTELOOS BINNEN DE 30 DAGEN NA AANKOOP. SOMMIGE JUWELEN KUNNEN WE NIET HERSTELLEN. IN DAT GEVAL VOORZIEN WE JOU VAN EEN NIEUW ARTIKEL OF TEGOEDBON. 

NA 30 DAGEN KUNNEN WIJ, IN DE MATE VAN HET MOGELIJKE, ARTIKELEN HERSTELLEN MITS VERGOEDING VOOR HET MATERIAAL EN DE WERKTIJD. 


HERSTELLINGEN AAN JUWELEN DIE NIET BIJ ONS WERDEN AANGEKOCHT

WIJ HERSTELLEN GEEN JUWELEN DIE NIET BIJ ONS WERDEN AANGEKOCHT. 


MAATWERK

KAN IK SIERADEN OP MAAT LATEN ONTWERPEN?

WIJ KUNNEN KLEINE AANPASSINGEN UITVOEREN AAN DE MEESTE VAN ONZE HANDGEMAAKTE JUWELEN, BIJVOORBEELD EEN ANDER OORDOPJE VOORZIEN. 

WIJ ONTWERPEN GEEN SIERADEN OP MAAT. 

WIJ VERKOPEN ENKEL JUWELEN OP ZIJN GEHEEL, WIJ VERKOPEN GEEN ONDERDELEN APART.