VERZENDEN EN RETOURNEREN

VERZENDMETHODES

1. THUISLEVERING MET TRACK&TRACE (POPULAIR)

PRIJS: €7 (INCL. DEGELIJKE KARTONNEN VERPAKKING)

Levering door bpost. Via de track&trace code kunt u uw pakje volgen en wordt u via mail geïnformeerd over het moment van levering. 

Opgelet, bij deze verzendmethode zijn wij niet verantwoordelijk voor pakjes die verloren gaan tijdens de verzending. Dit gebeurt echter zelden. Deze verzendmethode is 90% veilig!


2. THUISLEVERING MET TRACK&TRACE ÉN GARANTIE

PRIJS: €8.50 (INCL. DEGELIJKE KARTONNEN VERPAKKING)

Levering door bpost. Via de track&trace code kunt u uw pakje volgen en wordt u vergoed mocht uw pakje verloren geraken tijdens de verzending. Dit gebeurt zelden maar het geeft u een extra veiligheid. Dit is vooral aan te raden bij grotere/duurdere bestellingen.


3. LEVERING IN EEN AFHAALPUNT (VOORDELIG EN ECOLOGISCH)

PRIJS: €6 (INCL. DEGELIJKE KARTONNEN VERPAKKING)

Laat uw pakje bezorgen in een afhaalpunt naar keuze. 

Belangrijk! Geef bij 'verzend adres' het adres in van het afhaalpunt waar u uw pakje wenst op te halen. 


Gratis verzending vanaf €75


LEVERTERMIJN

Wij streven naar een levertermijn van 1 tot 3 (werk)dagen. 

Indien de levertermijn door omstandigheden langer oploopt, brengen wij u hiervan op de hoogte via mail.


RETOURNEREN

WAT ALS JE BESTELLING NIET IS WAT JE ERVAN VERWACHT HAD? 

DIT KAN ALTIJD GEBEUREN EN WE BEGRIJPEN DIT VOLKOMEN. ONLINE SHOPPEN IS NIET ALTIJD GEMAKKELIJK. 

WE DOEN ONZE UITERSTE BEST OM DE PRODUCTBESCHRIJVING BIJ ELK ARTIKEL ZO DUIDELIJK MOGELIJK TE MAKEN. BIJ ALLE JUWELEN VIND JE INFORMATIE OVER DE EXACTE LENGTE EN HET GEWICHT. OOK DE KLEUREN OP DE FOTO'S ZIJN WAARHEIDSGETROUW. 

INDIEN JE BESTELLING NIET IS WAT JE HAD GEHOOPT DAN KAN JE DEZE BINNEN DE 14 DAGEN OMRUILEN VOOR EEN ANDER ARTIKEL, TEGOEDBON OF TERUGBETALING.

BINNEN DE 14 DAGEN NA ONTVANGST LAAT JE ONS VIA MAIL (DEBURGGRAEVEAVELON@GMAIL.COM) WETEN WELKE BESTELLING JE WENST TE RETOURNEREN EN OF JE EEN ANDER ARTIKEL IN RUIL OF EEN TERUGBETALING WENST.

!OPGELET! WIJ BEHANDELEN GEEN RETOURS VIA SOCIALE MEDIA! 

RETOUR ADRES: STEENOVENSTRAAT 8, 8740 PITTEM (niet naar het adres van de winkel aub!)


BESCHADIGDE ARTIKELEN

WAT ALS IK MIJN BESTELLING BESCHADIGD ONTVANG? 

ONGEACHT VOOR WELKE JE VERZENDMETHODE JE KIEST, INDIEN JE BESTELLING BESCHADIGD IS BIJ ONTVANGST STELLEN WIJ ONS HIERVOOR VERANTWOORDELIJK. WE GEBRIJPEN DAT DIT ZEER VERVELEND IS VOOR DE KLANT EN DOEN ONS BEST DIT ZOVEEL MOGELIJK TE VOORKOMEN. 

INDIEN JE ARTIKEL BESCHADIGD IS, LAAT ONS DIT WETEN VIA MAIL (DEBURGGRAEVEAVELON@GMAIL.COM), SAMEN MET EEN FOTO'TJE VAN HET BESCHADIGDE ARTIKEL EN WIJ BEZORGEN JOU KOSTELOOS EEN NIEUW ARTIKEL OF TEGOEDBON INDIEN HET ARTIKEL NIET MEER VOORRADIG ZOU ZIJN. 


WAT ALS MIJN BESTELLING STUK GAAT NADAT IK HET ONTVANGEN HEB? 

BINNEN 1 MAAND NA ONTVANGST MAG JE ONS IN ALLE GEVAL LATEN WETEN ALS JOUW ARTIKEL STUK IS GEGAAN. HET MAG NIET GEBEUREN DAT EEN ARTIKEL NA SLECHTS ENKELE KEREN DRAGEN STUK GAAT. WIJ BEZORGEN JOU KOSTELOOS EEN NIEUW ARTIKEL. 

HELAAS KUNNEN WIJ NIET EINDELOOS BLIJVEN INSTAAN VOOR BESCHADIGDE ARTIKELEN. HET KAN GEBEUREN DAT DOOR HET VELE DRAGEN EEN ARTIKEL VERSLIJT OF ERGENS BLIJFT HAPEREN EN STUK GAAT. HOE JAMMER WE DIT OOK VINDEN, VANAF 1 MAAND NA ONTVANGST KUNNEN WIJ GEEN NIEUW ARTIKEL BEZORGEN. 

BESCHADIGDE ARTIKELEN HOEF JE NOOIT TERUG TE STUREN. 


HERSTELLINGEN

HERSTELLINGEN AAN ONZE HANDGEMAAKTE JUWELEN

ZIJN ALTIJD KOSTELOOS BINNEN DE 30 DAGEN NA AANKOOP. SOMMIGE JUWELEN KUNNEN WE NIET HERSTELLEN. IN DAT GEVAL VOORZIEN WE JOU VAN EEN NIEUW ARTIKEL OF TEGOEDBON. 

NA 30 DAGEN KUNNEN WIJ, IN DE MATE VAN HET MOGELIJKE, ARTIKELEN HERSTELLEN MITS VERGOEDING VOOR HET MATERIAAL EN DE WERKTIJD. 


HERSTELLINGEN AAN JUWELEN DIE NIET BIJ ONS WERDEN AANGEKOCHT

WIJ HERSTELLEN GEEN JUWELEN DIE NIET BIJ ONS WERDEN AANGEKOCHT. 


MAATWERK

KAN IK SIERADEN OP MAAT LATEN ONTWERPEN?

WIJ KUNNEN KLEINE AANPASSINGEN UITVOEREN AAN DE MEESTE VAN ONZE HANDGEMAAKTE JUWELEN, BIJVOORBEELD EEN ANDER OORDOPJE VOORZIEN.