PETITE BRUNETTE


Petite Brunette bestaat sinds 25 april '20. Het merk werd opgericht door Avelon Deburggraeve ('95).  Petite Brunette begon als een onschuldige hobby en groeide uit tot een ware passie waar oprichtster Avelon dagelijks met plezier mee bezig is. 

"Petite Brunette is mijn baby. Ik wil het groot brengen naar  best vermogen. Ik wil ervoor zorgen en het koesteren. Het is mijn oogappel". 

Petite Brunette werd online gelanceerd en kende een vliegende start. Het concept kreeg snel vorm en dit leek aan te slaan bij zijn publiek. Petite Brunette staat voor een complete outfit. Het merk gaat voor perfect matches met jouw garde robe. Oprichtster Avelon heeft hier zelf veel talent voor en dit talent wil ze delen met de wereld door haar merk Petite Brunette. Bij elke outfit horen bijpassende juwelen en accessoires. 

Petite Brunette kreeg sinds Augustus '20 ook fysieke deuren. Petite Brunette werd naast een online shop ook een fysieke winkel in hartje  Brugge. In de Sint - Jakobsstraat nr. 56, op de hoek van de straat, bij de steenput, vind je het fijne en knusse pand waar Petite Brunette vertoeft. In de winkel is het gezellig, er heerst een huiselijke sfeer en je wordt er hartelijk ontvangen. Je bent vrij om rond te snuisteren en, indien gewenst, naar hartenlust juwelen te passen. We vinden gegarandeerd jouw Perfect match. 

Petite Brunette brengt maandelijks een eigen collectie handgemaakte juwelen uit. In de collecties vind je vooral statement oorbellen met een ruime variatie aan stijlen en modellen. Petite Brunette vindt exclusiviteit belangrijk. De juwelen worden in beperkte oplage uitgebracht. In de collecties van Petite Brunette geniet van een mooie prijs-kwaliteit. Alle juwelen zijn nikkelvrij en de metalen die worden gebruikt zijn vervaardigd uit roestvrijstaal. Roestvrijstaal is een kwalitatiever metaal dat zijn kleur niet verliest. 

In de winkel worden de handgemaakte collectie aangevuld met andere juwelenmerken. Petite Brunette streeft hierbij naar lokale samenwerkingen om zo ook kleine ondernemingen te steunen. Naast de juwelen vind je in de winkel ook bijpassende kledij en accessoires, zoals handtassen en haaraccessoires. Hier wordt uiteraard gegaan voor een perfect match met de juwelen.  Omdat je juweeltjes een mooie plaats in huis verdienen voorzien we leuke displays en juwelenkistjes. 


We hopen je snel te mogen verwelkomen, online of in onze winkel.