SOLAR | VINTAGE PINK

HANDGEMAAKTE OORBELLEN MET EEN GROTE POLARIS CABOCHON (20MM) EN GOUDKLEURIG HANGERTJE IN DE VORM VAN EEN ZONNETJE / WAAIERTJE

KLEUR: WARM OUD ROZE

DE SOLAR IS EEN VROLIJK EN SPEELS MODELLETJE MET WAT BOHEMIAN VIBES. DAT KLINKT ZOMERS MAAR NIETS IN MINDER WAAR WANT OOK IN HET NAJAAR BLIJFT HIJ EEN ABSOLUTE BESTSELLER.

JE KAN HEM PERFECT, ZOALS JE KAN ZIEN OP ONZE AAN-FOTO'S. COMBINEREN MET JE KNITWEAR. BOVENDIEN HEEFT DIT PAAR OOK IETS STOER.

DE GOUDKLEURIGE HANGER IS HET MEEST OPVALLENDE ONDERDEEL AAN DE OORBELLEN. DE SOLAR IS NIET ZO GROOT MAAR WEL EEN VOLLER PAAR AAN HET OOR. JE NEEMT ZE DUS BETER NIET ALS JE OP ZOEK BENT NAAR IETS FIJN EN SUBTIEL. ZE ZIJN WEL IDEAAL OM EEN EENVOUDIGE OUTFIT AF TE MAKEN. DAN ZIJN DEZE DE PERFECTE EYECATCHER.

DE LENGTE VAN DE OORBELLEN IS IDEAAL VOOR DAGDELIJKS GEBRUIK. ZE KOMEN NIET LANG WAARDOOR ZE NIET HAPEREN IN JE SJAAL OF KOLTRUI.


LENGTE: 4.5CM

GEWICHT: LICHT


DE METALEN ONDERDELEN AAN DE OORBELLEN ZIJN VERVAARDIGD UIT ROESTVRIJSTAAL (STAINLESS STEEL). DIT KWALITATIEF MATERIAAL VERKLEURT NIET EN IS ANTI-ALLERGISCH. PINKY PROMISE :-). 

27,00 €

HÉ! DEZE HEBBEN WE OOK IN ANDERE KLEUREN... 

MEER HANDGEMAAKTE OORBELLEN