CÉLESTE | ARMY

PETITE BRUNETTE GOES STATEMENT

NIEUWE HANDGEMAAKTE OORBELLEN MET EEN GROTE POLARIS CABOCHON OORDOP EN EEN HANGER IN RESIN

KLEUR: KHAKI / ANTRACIET GRIJS

KLEUR ARMY IS EEN MIX VAN KHAKI EN ANTRACIET GRIJS. DEZE KLEUR COMBINEERT MOOI OP KHAKI EN GRIJZE TINTEN. DE CABOCHON OORDOP IS IETS LICHTER GROEN-GRIJS VAN KLEUR WAARDOOR HIJ OOK OP LICHTERE KLEUREN KAN GECOMBINEERD WORDEN, ZOALS OP ONZE AAN-FOTO. 

CÉLESTE ZIJN STATEMENT OORBELLEN MET HANGERS IN RESIN. RESIN IS HARS DIE IN EEN VORM WORDT GEGOTEN EN ZICH VORMT TOT EEN STEVIG EN KWALITATIEF MATERIAAL. RESIN IS BOVENDIEN EEN ZEER LICHT MATERIAAL DUS PERFECT VOOR STATEMENT OORBELLEN!

DEZE OORBELLEN BLIJVEN NIET ONOPGEMERKT OP EENDER WELKE OUTFIT. IK VIND ZE EEN ECHTE AANRADER OP EEN CASUAL OUTFIT ZOALS EEN GEBREIDE PULL MET EEN JEANS. DEZE ZIJN OOK 'WAUW' IN COMBINATIE MET LEDER! ZE HEBBEN IETS STOER EN SPORTIEF DUS IK ZOU ZE PERSOONLIJK MINDER SNEL KIEZEN OP EEN OPGEKLEDE, KLASSIEKE OUTFIT.


LENGTE: 6CM

GEWICHT: ZEER LICHT


ALLE METALEN ONDERDELEN AAN DE OORBELLEN ZIJN VERVAARDIGD UIT ROESTVRIJSTAAL. DIT KWALITATIEVE MATERIAAL VERKLEURT NIET EN IS ANTI-ALLERGISCH. PINKY PROMISE :-)


! OPGELET ! OP DE AAN-FOTO'S DRAAGT ASTRID DE OORBELLEN IN EEN ANDERE KLEUR (ARMY). DE AAN-FOTO'S GEVEN SLECHTS EEN IDEE VAN HET MODEL EN DE PASVORM VAN DE OORBELLEN. 

28,00 €

HÉ! DEZE HEBBEN WE OOK IN ANDERE KLEUREN... 

MEER HANDGEMAAKTE OORBELLEN