BRACELÉ PARFUMÉ | GIRLPOWER #2

Niet in voorraad THE PERFECT GIFT

Handgemaakte armband met mix van unieke, kwalitatieve parels.

Kleurtinten: beige

Deze armband werd gepersonaliseerd met een goudkleurig 'girlpower' bedeltje. Het ideale geschenkje voor een echte powergirl! 

De parels die wij gebruiken voor Bracelé Parfumé zijn een mix van facet-, glas-, natuursteen-, halfedelsteen-, acryl-, keramiekkralen. Er worden veelal ook goudkleurige detailkralen gebruikt.

De parels worden gereigd op een stevige nylondraad 0.8mm.

Elke armband heeft 3 à 4 houten kralen. Deze kralen kunt u bedruppelen met een essentiële olie in geur naar keuze. De houten kralen absorberen de olie waardoor uw armband een heerlijke geur afgeeft.

U kunt kiezen om een essentiële olie uit ons assortiment (flacon 10ml incl. druppelaar) aan te kopen of om te werken met een eigen essentiële olie of parfum.

De armband wordt bezorgd op een mooi, passend kaartje dat voorzien is van info over Bracelé Parfumé en wordt verpakt in een passend zakje.

U kunt kiezen uit 3 maten voor de armband: extra fijne pols (omtrek 12-14cm), standaard (omtrek 14-16cm) of bredere pols (16-18cm).

Wij geven op Bracelé Parfumé armbanden 30 dagen garantie. Indien de armband binnen de 30 dagen stuk gaat kunnen we dit toewijden aan een fragiele sluiting. 

Kies een variant:

16,00 €