AESTHETIC | GREY

PETITE BRUNETTE GOES CLASSY

HANDGEMAAKTE OORBELLEN MET EEN GOUDKLEURIG OORSTEKERTJE, IN DE VORM VAN EEN BLOEMETJE EN HANGER IN GLAS.

KLEUR: BLAUW-GRIJS


AESTHETIC IS EEN NIEUW NIEUW ONTWERP VAN PETITE BRUNETTE MET EEN ZEER STIJLVOLLE UITSTRALING. SIERLIJKE EENVOUD IS EEN PASSENDE OMSCHRIJVING VOOR DIT PAAR. HIJ IS SUBTIEL MAAR TOCH OPVALLEND, LOVE IT!

HET BLOEMETJE ALS OORDOP GEEFT EEN MOOIE MEERWAARDE AAN DE OORBELLEN.

AESTHETIC IS EEN ULTRA VROUWELIJK PAAR. DE HANGER IN GLAS IS KLASSIEK EN CLASSY QUA STIJL. DE AESTHETIC OORBELLEN ZIJN DUS PERFECT OP EEN GEKLEEDE OUTFIT. TEGELIJK IS HIJ OOK HEEL MOOI OP EEN EENVOUDIGE BASIC OUTFIT, ZOALS IK HEM DRAAG OP DE AAN-FOTO.

DE HANGER IN GLAS IS TRANSPARANT EN BEIGE/LICHT BRUIN VAN KLEUR. AANGEZIEN HIJ OP DE FOTO OP EEN ONDERGROND LIGT KAN HIJ IETS DONKERDER LIJKEN DAN HIJ IN REALITEIT IS.

TIP: DE AESTHETIC KOMT HET MOOIST TOT ZIJN RECHT BIJ EEN OPGESTOKEN KAPSEL. DOOR DE TRANSPARANTE HANGER IS DE OORBEL SNEL MINDER OPVALLEND BIJ LOS HAAR, DAN VERDWIJNT HIJ EEN BEETJE.

AANGEZIEN HET ZWAARSTE GEDEELTE ONDERAAN HANGT EN DE HANGER IN GLAS EEN STUK GROTER IS IN VERHOUDING TOT HET OORSTEKERTJE IS DE AESTHETIC IETS ZWAARDER OM TE DRAGEN. HOUD HIER VOORAL REKENING MEE ALS JE GAATJES HEBT DIE WAT DOORHANGEN. VERDER IS DIT PAAR PERFECT DRAAGBAAR QUA GEWICHT. LAAT DIT ZEKER GEEN ISSUE ZIJN!


LENGTE: 5.5CM

GEWICHT: LICHT


HET OORSTEKERTJE IS VERVAARDIGD UIT ROESTVRIJSTAAL (STAINLESS STEEL). DIT KWALITATIEVE MATERIAAL VERKLEURT NIET EN IS ANTI-ALLERGISCH. PINKY PROMISE :-).

27,00 €

MEER HANDGEMAAKTE OORBELLEN